top of page

Material i equip

Novetats Esquís 2019

Cauen les primeres nevades i arriba el moment de renovar el material. En aquest article us acostem gairebé 60 dels millors models d’esquí que podeu trobar a les nostres muntanyes amb els que gaudir d’un hivern fantàstic. Esquís de tota mena, pista, competició, muntanya, all mountain, però entre els que hi ha majoria d’unitats enfocades a oferir un alt rendiment tant a la pista com fora d’ella. Els esquís tot terreny segueixen sent els més importants d’un mercat on l’esquí de muntanya va a més, però que no oblida ni molt menys la pista, el millor escenari per aprendre i pel qual tots passem en un inici.

Els esquís dels teus fills

S’acosta Nadal i els Reis, i els teus fills et demanen a crits els nous esquís. Ho sabem. No tens tot els temps que voldries per fer una bona recerca, per això nosaltres t’hem volgut facilitar la feina.

La importància del bastó

Sembla que no hi sigui, però juga un paper bàsic en la pràctica de l’esquí, i, com els bons amics, només els trobes en falta quan no hi són. Ens estem referint als bastons, un element de gran ajuda pels esquiadors, l’elecció del qual esdevé bàsica per a una jornada d’esquí perfecte.

1 / 1

Please reload

bottom of page