top of page

Monashee, l´aventura de fer cat-ski

Poder fer una escapada al paradís de l’esquí que és la Columbia Britànica, experimentar noves sensacions a les Rocalloses, practicar el ‘cat-walk’... Si vols pots, només cal proposar-s’ho i proposar-ho als teus socis de viatge... Biel Roda va apostar i va guanyar.

Pol Sud sense límits

Eric Villalón, diversos cops campió paralímpic d’esquí, només té un 5% de visió. Jesús Noriega, professional del màrqueting, va néixer sense la mà dreta; i Xavier Valbuena, professor de biologia al Col·legi Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat, va perdre una cama en un accident de moto. Tots tres, amb l’ajuda de dos guies i uns esquís als peus, van liderar el projecte Pol Sud Sense Límits, el qual van protagonitzar del 9 al 20 de gener de 2009.

1 / 1

Please reload

Les Neiges Catalanes

Val la pena descobrir les Neiges Catalanes, doncs s’hi barregen muntanya i autenticitat. Lluny dels grans dominis esquiables tradicionals, en aquest conjunt d’estacions dels Pirineus Orientals hi trobareu esquí, alta muntanya, aventura i relax.

Saas-Fee, la perla dels Alps

Imponents muntanyes de quatre mil metres d’alçada, glaceres a l’abast de la mà, cel blau... Si estàs pensant en un destí únic, al cor dels Alps suïssos, SaasFee i la Vall de Saas és una elecció que hauries d’apuntar a la teva agenda ara mateix.

1 / 1

Please reload

Viatges

Aventures

bottom of page