top of page

Entrevistes

Entrevista a Òscar Grau

Director Oficina Tècnica candidatura JJ.OO. Barcelona-Pirineu 2022 “Tot el Pirineu català es beneficiarà del projecte olímpic”

Martí Rafel, home de neu

Qui no coneix al Martí Rafel? Nascut el 14 d’agost de 1964 a Barcelona, aquest gran home de la neu és una veritable enciclopèdia caminant dels esports d’hivern. Ha treballat, ha flirtejat en totes les feines que poden estar vinculades al món de l’esquí. Ara, assegut a la cadira de la direcció general de Vallnord, segueix sentint la mateixa passió per la neu que quan era un vailet, amb la diferència de l’experiència guanyada a cops de floc.

1 / 1

Please reload

Entrevistes corredors

Laura Jardí, una esquiadora valenta

Esquiar molt des de petita. Tenir el recolzament dels pares i dels entrenadors. Competir amb gent que és millor que un mateix per aprendre d’ells. Entrenar molt. Fer cas als entrenadors. Ser orgullosa… aquestes són algunes de les claus que han fet de la Laura Jardí (26.09.1992) una de les millors promeses de l’esquí alpí nacional.

Xavier Salarich, agressivitat portada al límit

Sent una predilecció especial per com Jorge Lorenzo dóna gas i traça les corbes, i els ulls li fan pampallugues quan pensa en la bellesa d’Angelina Jolie, però el que més il·lusió faria al jove Xavier Salarich (11.04.1990) és disputar una prova de la Copa del Món.

1 / 1

Please reload

bottom of page